Social

#orbire #femei #gelozie

Femeile pot orbi din cauza geloziei

Gelozia orbeste, la propriu, spun cercetatorii americani, care au demonstrat ca femeile nu mai reusesc sa vada bine, daca atentia le este distrasa de gelozie .

Cercetatorii au banuit intotdeauna ca emotiile pot afecta sanatatea psihica si mentala a oamenilor, iar de data acesata au reusit chiar sa o dovedeasca, confirmand unul din cele mai cunoscute mituri despre viata de cuplu : gelozia chiar te poate orbi, scrie The Telegraph.

Concluzia vine dupa ce oamenii de stiinta de la Universitatea din Delaware, Statele Unite, au testat in laborator reactiile unor femei a caror atentie era distrasa de gelozie.

Gelozia, o dovada a iubirii?

Femeile au fost puse sa identifice imaginile unor peisaje din natura, dintr-un numar de fotografii afisate intr-un ritm alert pe ecranul computerului.

Inainte sa inceapa experimentul, psihologii le-au spus ca partenerii lor de viata, aflati la un computer alaturat, trebuie sa examineze fotografiile altor femei si sa le dea note, in functie de cat de atragatoare le gasesc.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea