Social

#atractie #david beckham #fluctuatii voce #detector infidelitate #Barry White

Femeile, mai usor seduse de Barry White decat de Beckham. Iata de ce!

Cand vine vorba despre arta seductiei, aspectul fizic nu este totul,  lucru  demonstrat de un studiu recent publicat de britanicii de la "The Daily Mail”. Astfel, daca ar avea de ales intre chipesul Beckham si cantaretul Barry White, femeile l-ar alege, in mod surprinzator, pe al doilea.



Motivul este unul cat se poate de simplu, sustin cercetatorii canadieni care au efectuat studiul. Astfel, vocea baritonala este considerata foarte sexy de femeile aflate in cautarea unei aventuri, a aratat sondajul, prima data publicat intr-o prestigioasa revista de psihologie. Totusi, atentie! Pe cat de usor seduc, pe atat de usor se lasa sedusi barbatii cu vocea joasa, asa ca printre ei se vor afla nenumarati fustangii.

"Pana in prezent, nu a fost clar de ce femeile ar fi predispuse sa cedeze avansurilor unor barbati care le vor insela. Dar am descoperit ca, cu cat femeile cred mai mult ca acesti barbati le vor insela, cu atat vor fi mai dispuse sa se angajeze intr-o relatie pe termen scurt, in care nu sunt foarte preocupate de fidelitatea partenerului”, a explicat Jillian O`Connor, psiholog, coordonator al studiului.

De asemenea, aceasta a precizat ca este posibil ca, in viitor, fluctuatiile in voce folosite de barbati atunci cand vorbesc cu sexul opus sa functioneze ca un fel de detector al infidelitatii.

Sursa foto: virginmedia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea