Social

#animale de companie #femei #relatii #afectiune animale

Femeile isi iubesc mai mult animalele de companie decat barbatii

O femeie din zece isi iubeste mai mult animalul de companie decat partenerul de viata, arata un studiu realizat recent de cercetatorii britanici, citati de Daily Mail.

Aproape o treime dintre cele 2.000 de femei chestionate in acest sens au declarat ca impart afectiunea lor in parti egale atunci cand vine vorba despre animalele de companie si sotii lor.

Studiul a aratat, de asemenea, ca 38% din femei ar lupta pentru custodia animalului lor de companie in cazul in care s-ar confrunta cu unui divort.

Totodata, studiul a aratat ca o treime dintre femeile participante la studiu dorm impreuna cu animalul lor de companie.

Patru din zece femei au marturisit ca isi recompenseaza regulat animalul lor de companie cu cadouri sofisticate de Craciun.

"Chiar si in relatiile perfecte exista zile in care apar neintelegeri, iar singura alinare a femeilor in acest caz sunt animalele lor de companie, deoarece acestea le ofera afectiunea si loialitatea de care au nevoie", a declarat un purtator de cuvant al asociatiei de caritate Brooke din Marea Britanie.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea