Social

#servicii de voce #casatorie #soti straini #agentii matrimoniale

Femeile din Romania isi cauta soti straini prin agentiile matrimoniale

Dezamagirile in dragoste, dar si dorinta de a avea un viitor mai bun le determina pe tot mai multe femei din Romania sa apeleze la agentiile matrimoniale pentru a-si gasi soti straini. Pentru aceasta, ele sunt dispuse sa scoata din buzunar 400 de euro, cat costa serviciile oferite de agentii.


Francezii si italienii sunt primii pe lista doamnelor si domnisoarelor din Romania. Daca ajung sa stabileasca o intalnire, agentia matrimoniala prin intermediul careia s-au cunoscut amorezii se ocupa de toate detaliile, informeaza rtv.net.

Conform datelor oferite de agentiile matrimoniale, cele mai multe femei care vor sa cunoasca barbati straini in vederea casatoriei au varste cuprinse intre 25 si 60 de ani. Motivele care le determina sa-si caute soti de peste hotare sunt diverse. Unele dintre doamne sunt vaduve, altele inca nu si-au gasit jumatatea, iar altele au trecut prin experiente neplacute alaturi de iubiti romani.

Francezii si italienii "vanati" de romance au o parere buna despre ele, deoarece sunt foarte frumoase, sunt bune gospodine si sunt independente.

Sursa foto: successfuldatingpro.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea