Social

#imbatranire #longevitate #aspect femei #femei longevitate #hipertensiune arteriala

Femeile care par mai tinere decat sunt pot trai mai mult

Femeile care par mai tinere decat varsta lor au sanse sa traiasca mult mai mult decat celelalte, arata un studiu realizat de curand de omul de stiinta britanic David Gunn si publicat in "Journals of Gerontology".

Studiul sugereaza ca femeile care par mai tinere  au o tensiune arteriala mai scazuta, fapt ce duce la reducerea semnificativa a problemelor cardiovasculare, cum ar fi atacurile de cord sau accidentele vasculare cerebrale.

Cercetatorii sustin ca aceasta descoperire da nastere la noi moduri de a scoate in evidenta beneficiile pe care le au suplimentele nutritive si stilul de viata sanatos.

De asemenea, studiul a aratat ca, in randul trasaturilor fetei care indica hipertensiunea arteriala, nu se afla ridurile, ci pielea lasata", a declarat autorul studiului.

Hipertensiunea arteriala afecteaza o treime din populatia adulta si, daca nu este tratata, ridica foarte mult sansele de atacuri de inima si accident vascular cerebral.

Aceasta este cunoscuta si sub numele de "ucigas tacut", deoarece simptomele sale nu sunt luate serios in considerare.

Sursa foto: alkidental.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea