Social

#rapire #fetita #sua

Femeia sechestrata 18 ani lucra benevol pentru rapitori

Rapita la varsta de 11 ani si tinuta in conditii mizere timp de 18 ani, Jaycee Lee Dugard a fost eliberata de politie din mainile rapitorilor ei cu care ajunsese sa lucreze.

In timpul celor 18 ani de cosmar, Dugard a fost violata si a nascut doua fete . Ea a lucrat in ultimii ani pentru compania rapitorului, Phillip Garrido, si a avut contacte cu lumea exterioara , pe care nu le-a folosit ca sa scape.

Garrido si sotia sa, Nancy, sunt acuzati au rapit-o in 1991 pe Jaycee Lee Dugard si au tinut-o captiva in curtea din spatele casei. Tanara, in varsta de 29 de ani, a nascut doua fete in varsta de 15 si, respectiv, 11 ani, al caror tata este rapitorul ei.

Cand politia a cercetat casa lui Garrido, s-au cautat dovezi care l-ar putea lega pe rapitor de o serie de crime in anii 1990, informeaza Romania Libera. Victimele au fost 10 prostituate .

Jaycee si cele doua fete care nu au fost niciodata la scoala sau la medic erau tinute intr-un tarc camuflat cu tufisuri si tomberoane in curte.

Victima a lucrat in ultimii ani pentru afacerea lui Garrido. Ea se ocupa de designul, tiparirea si expedierea brosurilor pe care le publica firma de birotica a rapitorului. Ea trimitea mailuri catre furnizori dar nu a incercat sa alerteze politia sau sa-si contacteze familia.

"Un caz extrem de sindrom Stockholm" au descris expertii situatia. Sindromul face victimele captive sa simta compasiune si chiar afectiune pentru rapitori , motiv pentru care Jaycee nu a incercat sa scape.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea