Social

Femeia pentru care a vrut sa se sinucida Botezatu

Catalin Botezatu a vrut sa se sinucida din dragoste . Se pare ca femeia care i-a furat inima este fotomodelul Elena Baguci.

"Am ajuns la apogeul carierei mele, dar nu ma pot bucura de asta", ne-a marturisit designerul Catalin Botezatu. "Acum, cand stiu care au fost sacrificiile pe care a trebuit sa le fac pentru cariera, as renunta bucuros, pentru un pic de liniste pe plan personal". Asa ca succesul de care s-a bucurat in afara tarii nu mai reprezinta nimic pentru "omul simplu". Multe zvonuri l-au legat pe designer de frumoasa Elena Baguci, considerata de specialistii in domeniu o a doua Eva Herzigova . Elena este un manechin de succes, ea prezentand pana acum creatii ale unor nume cu greutate ca Armani, Jean Paul Gaultier sau Valentino.

DRAGOSTE LINIARA

Catalin recunoste ca sufera din dragoste, insa nu divulga numele persoanei iubite. Crede ca a ajuns aici tocmai din cauza carierei. "Nu mai pot spune ca sunt indragostit, dar spun sincer ca sufar din dragoste. Iubesc de mai multi ani, dar suntem foarte ocupati si distanta dintre noi imi face sarbatorile de acum nefericite".



AJUTOR DE LA VRAJITOARE

O femeia misterioasa a apelat la o vrajitoare, Lucretia, pentru ca era ingrijorata de necazurile lui Catalin. "A venit la mine o femeie si m-a rugat sa-i fac horoscopul. Era ingrijorata pentru el. Domnul Botezatu este un om bun la suflet si sunt gata sa-l ajut. Este foarte bine ca s-a indreptat catre biserica, dar asta nu-i va rezolva problemele. Ce i se intampla se poate rezolva numai cu magie. Si numai asa ii va merge mai bine de la anul, altfel nu", ne-a spus vrajitoarea Lucretia. Dar Catalin nu crede in magie. Spune ca necazurile l-au indreptat mai degraba catre Dumnezeu si ca, oricum, profesional, anul acesta, a atins apogeul carierei sale.



DARAMA PIEDESTALUL

Pentru Catalin, imaginea de barbat de succes, de creator de moda - pe care si-a construit-o atent de-a lungul anilor - a devenit o piedica. "Vreau sa am langa mine o femeie normala, care sa ma astepte seara acasa cu o vorba buna si sincera. Nu vreau ca cea de langa mine sa stea din interes. Sunt multi care cred ca, pentru ca eu am acces in anumite cercuri exclusiviste, pot ajunge si ei acolo. Din fericire, nu toti apropiatii mei sunt asa. Dar cei care intr-adevar m-ar aprecia pentru omul Catalin Botezatu se feresc. Cred ca eu sunt inaccesibil. Sunt urcat pe un piedestal, dar oricine poate ajunge la mine".



SUFERINTA FIZICA

Infarctul suferit acum o luna se suprapune acestor probleme de ordin sentimental. "Am momente in care sufar ca oricine altcineva. Poate ca nu este foarte bine ca recunosc asta. Dar am curajul sa o fac. Asa cum mi-am atras antipatii cand am spus ca detest parvenitismul si snobismul. M-am saturat de acest circ. De perversitatea sociala si de acest cearsaf al lumii mondene care nu a mai fost schimbat de prea mult timp. Traim intr-un circ si toata lumea poarta masti".

ELENA BAGUCI, FRUMOASA DIN STRAINATATE

La doar 18 ani, Elena Baguci este imaginea creatoarei Donna Karan si una dintre cele mai bine cotate manechine din lume. Chiar daca incearca sa fie discreta, ea a marturisit ca are un iubit cu mult mai in varsta, o relatie stabila , de cativa ani, cu un om de afaceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea