Social

#Holly Burt #femeia cu cele mai lungi picioare #picioare

Femeia cu cele mai lungi picioare din lume. In clasa a II-a isi depasea invatatoarea!

Pentru Holly Burt, calatoria cu avionul la clasa Economic sau cu masina este un adevarat calvar. Nici copilaria nu i-a fost chiar usoara, fiind des tinta rautatilor celor din jur. Motivul? Inaltimea sa! Tanara de 20 de ani este, neoficial, femeia cu cele mai lungi picioare, 1,26 metri.


Holly Burt are o inaltime de 1,96 metri, a primit mereu porecle de genul „girafa“, „copacul“ sau „picioare de paianjen“ in adolescenta. Acum insa, le vede ca pe un atuu.

„Oamenii raman uimiti cand ma vad incaltata cu pantofi cu toc. Iar barbatii nu-si pot lua ochii de la picioarele mele. Cand sunt intr-un bar si vad un tip mai inalt decat mine, nu ma pot abtine sa intru in vorba cu el. Acum pot sa spun ca picioarele sunt un avantaj pentru mine, simt ca oamenii ajuns sa ma aprecieze mai mult pentru ele“, a declarat tanara, care s-a mutat din Florida la New York, pentru a merge la facultate, pentru Daily Mail.

Holly mosteneste inaltimea din familie, tinand cont ca mama sa are 1.85 metri si tatal 1.90 metri, iar sora ei aproape 1.83 metri. Bunicul sau, care a murit recent, avea 2 metri.

„Prima data cand am realizat ca sunt foarte inalta eram in clasa a II-a si mi-am dat seama ca imi depaseam invatatoarea in inaltime. Sunt cea mai mica de varsta, dar cea mai inalta din familie“, a mai spus Holly pentru Daily Mirror.

Tanara a reusit sa o detroneze pe fosta detinatoare a titlului, modelul Lauren William, ale carei picioare masoara 1,24 metri, fiind considerata si modelul cu cele mai lungi picioare din lume.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea