Social

#note informative #securitate #felix #dan voiculescu

"Felix" admite ca a dat note informative

Prins in „chingile” interogatoriului formulat de reprezentantul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), presedintele onorific al Partidului Conservator, Dan Voiculescu , a recunoscut, ieri, in fata instantei, ca a dat note informative . Nu insa Securitatii, a subliniat el, ci conducerii intreprinderii pentru care a lucrat in trecut. Motivul: asa i-ar fi cerut sefii sai din acea perioada, care voiau sa stie daca angajatii aveau rude fugite in strainatate.

Desi avocatii lui Voiculescu au aratat in fata magistratilor ca nu exista la dosar nicio proba concludenta care sa ateste colaborarea acestuia cu Securitatea - cu atat mai mult cu cat clientul lor ar fi fost urmarit, la randu-i, de nu mai putin de 18 informatori -, reprezentantii CNSAS au depus ieri la dosar noi probe. In speta , alte doua note care ar fi fost semnate de Dan Voiculescu sub numele conspirativ „Felix”.

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea