Social

#federer #tenis #elvetia

Federer, la un pas de eliminare in primul meci de la Cincinnati

Roger , liderul ATP de 235 de saptamani, arata inca o data ca nu e in forma. Elvetianul a fost la un pas sa piarda disputa cu americanul Robby Ginepri, la Mastersul de la Cincinnati, si sa paraseasca competitia dupa primul meci, la fel cum a facut-o saptamana trecuta la Toronto. Federer a castigat in cele din urma in fata americanului Ginepri, scor 6-7 (2) 7-6 (5) 6-0.

Federer nu se regaseste. Liderul ATP a fost la un pas de eliminare in Mastersul de la Cincinnati, in fata americanului Ginepri, locul 64 .

Dupa ce a pierdut primul set la tie- break (7-2 pentru american), Federer i-a dat lui Ginepri sansa de a servi pentru meci, la scorul de 6-5, in setul al doilea. Totusi, Federer a gestionat bine momentul cheie al partidei, a realizat break-ul, apoi l-a invins pe american in tie-break.

In setul al treilea, cel decisiv, Federer si-a revenit complet si l-a demolat pe Ginepri cu un sec 6-0, punand capat agoniei, dupa 2 ore si 13 minute.

In turul al treilea, Federer va juca cu invingatorul disputei dintre croatul Ivo Karlovic si argentinianul Jose Acasuso.

Pentru a mai ramane lider mondial , cel putin o saptamana, Federer trebuie sa se califice in semifinalele de la Cincinnati sau sa spere ca Nadal nu va castiga turneul.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea