Social

#europa league #liga campionilor #dinamo #returnare #puncte #fc timisoara

FC Timisoara prineste inapoi cele sase puncte si ii ia locul lui Dinamo in Liga Campionilor

FC Timisoara primeste punctele, Dinamo pleaca din cupele europene. Odata cu decizia Tribunalului de arbitraj sportiv de la Lausanne de a restitui cele sase puncte timisorenilor, acestia au trecut pe locul doi in clasamentul Ligii I, peste Dinamo, astfel ca vor participa in preliminariile Ligii Campionilor.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anuntat in aceasta dimineata ca anuleaza deciziile FIFA si FRF in privinta penalizarii cu sase puncte pentru clubul FC Timisoara. Astfel, echipa de pe Bega acumuleaza 67 de puncte, si urca pe locul al doilea, cu trei puncte in urma noii campioane, Unirea Urziceni.

In acest moment campionatul este condus de Unirea Urziceni, FC Timisoara, Dinamo, urmatoarele trei locuri “europene” fiind ocupate de CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua. Odata cu returnarea celor sase puncte, FC Timisoara trece de la un loc in Europa League la un loc de preliminariile Ligii Campionilor.

La Timisoara vestea a fost primita cu lacrimi de bucurie. Potrivit Adevarul, Gheorghe Chivorchian, directorul clubului timisoarean, a declarat ca aceasta este cea mai buna performanta din istoria clubului. Autoritatile timisorene au dat asigurari asupra faptului ca meciurile din competitiile europene in care va juca echipa de pe malurile Begai se vor desfasura pe stadionul din Timisoara, care va fi imbunatatit pana la inceperea competitiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea