Social

#fc timisoara #liga campionilor #campionat #puncte #decizie #tas

FC Timisoara a fost admisa in sezonul 2009-2010 al Ligii Campionilor

FC Timisoara este oficial in Liga Campionilor. Timisorenii au primit astazi confirmarea ca vor putea participa in sezonul 2009-2010 al al celei mai importante competitii intercluburi, din partea secretarului general al UEFA, David Taylor.

Raspunsul pozitiv a venit dupa ce forul european a verificat dosarul de inscriere in competitie, toate documentele trimise fiind considerate valide. FC Timisoara a ajuns in Champions League dupa ce a terminat campionatul pe locul 3, insa numai in urma primirii inapoi a celor 6 puncte care ii fusesera suspendate de catre FIFA.

Ca urmare a deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, din 11 iunie a.c., echipa de la malul Begai a urcat pe locul doi in clasament, depasind-o pe Dinamo. Potrivit Realitatea TV, banatenii vor evolua astfel in turul 3 priliminar al Ligii Campionilor, acolo unde ar putea intalni formatii precum Sahtior Donetk, Sporting Lisabona , Andrelecht Bruxelles, Celtic Glasgow sau Panthinaikos Atena.

Iar daca vor trece si de aceasta etapa, timisorenii vor putea juca impotriva uneia din formatiile Arsenal, Atletico Madrid , Olympique Lyon , Fiorentina sau VfB Stuttgart.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea