Social

FC Porto a castigat al treilea titlu consecutiv

Formatia FC Porto a cucerit al treilea titlu consecutiv de campioana a Portugaliei, al 23-lea din istorie, cu cinci etape inainte de final, dupa ce ieri seara a castigat cu scorul de 6-0 partida cu .

Porto a acumulat 63 de puncte cu cinci etape inainte de finalul campionatului si are un avans de 18 puncte fata de ocupanta locului secund, Vitoria Guimaraes, care vineri a remizat cu Pacos Ferreira, scor 2-2. Benfica, echipa unde evolueaza si jucatorul roman Laszlo Sepsi , este pe locul trei, cu un punct mai putin decat Vitoria.

Campioana Portugaliei a disputat meciul cu Estrela in fata a 45.000 de spectatori si a castigat prin golurile marcate de Gonzalez (8), Sektioui (12), Quaresma (64), Mauricio (71- autogol ), B.Alves (76), Lopez (86).

Chiar daca a sarbatorit castigarea matematica a titlului de campioana, FC Porto risca o penalizare de sase puncte, din cauza acuzatiilor de trucare a mai multe partide. Clubul portughez este anchetat in legatura cu mituirea unor arbitri in sezonul 2003/2004, dar nu a fost anuntata data cand va fi dictata decizia finala.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea