Social

"FC Barcelona e mai usor de invins"

Atacantul lui Espanol Barcelona , Claudiu Raducanu, a declarat, intr-un interviu, ca FC Barcelona , pe care o va intilni, duminica, este mai usor de invins decit Real Madrid.

"FC Barcelona este o echipa mare, iar jucatorii sint motivati dupa victoria obtinuta in fata celor de la Real Madrid si vor dori sa continue cu o victorie si in fata propriilor suporteri. Stim cu totii ca va fi o partida grea, dar ar fi bine sa obtinem macar un punct pe Camp Nou si ar fi si mai bine daca ar fi toate trei. Nu sintem invinsi inainte ca partida sa se joace. Eu cred ca FC Barcelona este mai usor de invins decit Real Madrid", a spus Raducanu.

Claudiu Raducanu a afirmat ca partida de duminica este deschisa oricarui rezultat, chiar daca statisticile spun ca Espanol nu a mai obtinut o victorie pe terenul celor de la FC Barcelona de 22 de ani. "Nu este nici o problema daca Espanol nu a mai invins FC Barcelona in deplasare de 22 de ani. Nici ei nu mai cistigasera la Madrid de multi ani si ati vazut ce s-a intimplat", a subliniat atacantul roman, mentionind ca cel mai mult se teme in partida de duminica de brazilianul Ronaldinho.

Raducanu a afirmat ca partida dintre echipa sa si FC Barcelona poate fi asemanata cu derbi-urile Steaua-Rapid sau Steaua-Dinamo, din campionatul Romaniei.

Atacantul roman a mai spus ca spera sa marcheze duminica, dar ca nu acesta va fi principalul sau obiectiv. "Visez, ca orice alt jucator, sa inscriu, dar important este sa plecam de pe Camp Nou neinvinsi. Cea mai importanta este echipa si obtinerea unui rezultat bun. Cred ca vom mai cistiga sapte, poate opt puncte in campionat", a declarat Claudiu Raducanu.

Raducanu a spus ca l-au bucurat foarte mult cele doua goluri inscrise, simbata, in partida pe care Espanol a cistigat-o, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Atletico Madrid , in etapa a XXXIV-a. "Am fost foarte bucuros. Toti colegii m-au felicitat pentru reusite si sper ca ele sa nu se opreasca aici", a afirmat Raducanu, mentionind ca se intelege foarte bine cu coechipierul sau din atac, Raul Tamudo. "As prefera totusi sa joc alaturi de el, nu in locul lui", a mai spus Raducanu.

Dupa 34 de etape, Espanol Barcelona ocupa locul 18 in clasament, cu 37 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 17, primul neretrogradabil, Real Valladolid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea