Social

#mesaj bin laden #obama amenintare mesaj #ceremonie investire obama

FBI: Mesajul lui bin Laden nu ameninta investirea lui Obama

Noul mesaj audio al liderului al-Qaida , Osama bin Laden , nu constituie o amenintare la adresa investirii lui Barack Obama, sustine administratia americana.

Inregistrarea a fost difuzata cu cateva zile inainte de transferul de putere dintre George W. Bush si Obama, la 20 ianuarie, informeaza Reuters.

Bin Liden s-a concentrat in mesaj la apelul la jihad din cauza ofensivei israeliene din Fasia Gaza, dar a vorbit si despre Obama si a spus ca noul lider american va primi "mostenirea grea" a unui lung razboi de gherila, care se va extinde pe mai multe fronturi.

"Se pare ca aceasta inregistrare demonstreaza izolarea liderului al-Qaida si tentativele constante ale acestuia de a ramane important, intr-un moment in care ideologia, misiunea si agenda al-Qaida sunt puse sub semnul intrebarii in intreaga lume", a declarat purtatorul de cuvant al Casei Albe...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea