Social

Faze fixe si greseli de arbitraj

Acestea sunt elementele care au dus Steaua pe locul 2 al Ligii I. Si duminica seara „cavalerii in negru" au tras cu Steaua.

Formatia din Ghencea a inceput intr-un mod controversat minireturul. Dincolo de sclipirile jucatorilor sud-americani, de inspiratia lui Habibou si de fazele fixe jucate excelent, Steaua a beneficiat si de nenumarate greseli de arbitraj.

Dupa derby-ul cu CFR Cluj, in care arbitrul Alexandru Tudor nu a acordat doua penalty-uri evidente pentru ardeleni, duminica seara, „centralul" Ionel Ivan a avantajat clar Steaua. Arbitrul nu a vazut doua henturi in careu comise de Golanski si Nesu, dar si un fault la portar al lui Dica, la faza golului. Fostul arbitru international Adrian Porumboiu a analizat prestatia lui Ivan. „Arbitrul trebuia sa acorde lovitura de pedeapsa la hentul lui Golanski.

Este o faza clara de 11 metri, dar centralul era pozitionat gresit. Nu stiu cine l-a invatat sa stea acolo. Si hentul lui Nesu trebuia sanctionat. Steaua ar fi trebuit sa beneficieze de un penalty la un fault asupra lui Dica. Golul Stelei este neregulamentar , pentru ca Dica, dupa ce loveste mingea, il incaleca pe Stelea si il obstructioneaza sa intervina la lovitura de cap a lui Habibou.

E un fault foarte clar", a spus Porumboiu la Telesport. Finantatorul din Ghencea, Gigi Becali, a afirmat ca jucatorii ialomiteni au avut o prima speciala: „Urziceniul a avut promisi 300.000 de euro de la CFR Cluj ca sa incurce Steaua. Asa am informatii, dar nu mai vreau sa comentez asta, ca nu vreau sa mai facem tam-tam".

Habibou, laudat de Becali

Francezul Habib Habibou, care contribuit decisiv la golul prin care Steaua a invins la Targu Jiu, a inscris de data aceasta primul sau gol pentru echipa din Ghencea. „Sunt multumit de Habibou. A demonstrat ca are forta, tehnica si inspiratie", a declarat finantatorul Gigi Becali.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea