Social

Fatih Terim renunta provizoriu la jucatorii de baza

Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray , a decis sa renunte provizoriu la o serie de titulari de baza odata cu reluarea campionatului turc, relateaza presa turca.

Turcii Hakan Unsal, Arif Erdem, Hakan Sukur si Bulent Korkmaz, capitanul echipei, bosniacul Elvir Balic si olandezul Franck de Boer, se afla pe lista jucatorilor care vor fi lasati pe banca de rezerve. Dupa 17 etape, Galatasaray ocupa locul 5 in campionatul Turciei.

"Sunt dispus sa raman pe banca de rezerve, aceasta decizie nu-mi ridica probleme", a declarat De Boer, capitanul echipei Olandei in preliminariile Euro 2004, cotidianului Sabah.

fatih terim sustine ca nu vrea sa renunte la Bulent, in pofida unei oferte de la Bursaspor , afirmand ca acesta ar putea prelua diverse responsabilitati in cadrul clubului.

Bulent, 35 ani, joaca de 17 ani sub culorile lui Galatasaray, strangand la activ 409 meciuri si 15 goluri, opt titluri de campion national si cinci victorii in Cupa Turciei .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea