Social

#fata violata Vaslui #viol Vaslui #cei 7 violatori Vaslui

Fata violata din Vaslui, fortata sa se mute

Dupa condamnarile de luni din dosarul violatorilor din Vaslui, autoritatile au luat masuri speciale pentru protectia fetei si a familiei ei, de teama ca sustinatorii celor sapte tineri se vor razbuna. Intre timp, tinerii au fost mutati de la Arestul Politiei in Penitenciarul Vaslui, informeaza Romania TV.

Tanara a fost nevoita sa se mute impreuna cu familia sa, din casa de la Munteni, in apartamentul pe care il au in Vaslui. Sustinatorii celor sapte violatori au adus numeroase amenintari atat la adresa fetei, cat si a familiei ei. Sustinatorii baietilor spun ca nu a fost vorba de un viol, ci despre un act sexual care s-a petrecut cu acordul fetei.Tatal tinerei a fost instiintat sa apeleze la politie, atunci cand sunt amenintati in vreun fel.

Cei sapte violatori din Vaslui si-au petrecut prima noapte in spatele gratiilor. Ei au fost mutati din Arestul Politiei la Penitenciarul Vaslui, moment in care ceilalti detinuti au inceput sa ii huiduie.

 

Sapte sustinatori ai tinerilor din judetul Vaslui condamnati, luni, pentru violarea unei fete de 18 ani au fost amendati sau sanctionati cu avertisment de catre Jandarmerie, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au provocat un scandal vineri, in timpul procesului.

 

Sursa foto: ekantipur.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea