Social

#judecatori viol #Raluca viol #viol Vaslui #agresori liberi #fata violata de 7 tineri #viol

Fata violata de 7 tineri, marturie cutremuratoare

Dupa opt luni, Raluca, fata in varsta de 18 ani violata de sapte tineri din Vaslui timp de trei ore, se teme in continuare sa iasa pe strada. Judecatorii au ingaduit lasarea violatorilor in libertate.

"Fata se simte foarte rau, se simte inchisa. A mers la scoala. De tragedie am aflat atunci, seara. Am sunat-o la telefon si am vazut ca nu raspunde, ne-am alarmat. Pentru a trece peste trauma care i-a lasat sechele ii spun vorbe bune si o incurajez. Insa, ea vede ca totul a luat o alta intorsatura. Imi este frica pentru alte fete care o sa aiba de suferit", a declarat mama victimei in emisiunea “La Maruta”.

 

Mai mult, aceasta a precizat ca unul dintre infractori a incercat sa o mituiasca cu bani in incercarea de a-i cumparata tacerea.

 

"Mie nu imi este frica de ei. Vreau sa se faca dreptate. Atunci cand a aflat, tatal meu abia si-a putut stapani furia sa nu le faca ceva rau. Acum sunt bine, astept sa ii vad in spatele gratiilor. Va multumesc foarte mult pentru ajutor. Am fost la scoala si atat. Imi e frica sa ies pe strada pentru ca toata lumea a dat vina pe mine. Am nevoie de un psiholog si atat. Oamenii din sat nu au fost alaturi de mine, doar familia m-a sustinut. Cea mai mare frica a mea este ca violatorii sa nu scape de puscarie", a marturisit Raluca pentru Spynews.ro.

 

Cei mai multi dintre localnici, in special tinerii, le-au luat apararea violatorilor, spunand ca au cazut in plasa unei fete cu o moralitatea indoielnica. Tinerii sunt catalogati drept "fotbalistii comunei", "baietii din familii de gospodari", "baietii cuminti ca niste fete", scrie Adevarul.ro.

 

"Ea s-a urcat de bunavoie in masina. A fost de acord sa intretinem relatii sexuale, dar din cauza tatalui sau s-a ajuns aici. Ea cand s-a dus acasa a dat nas in nas cu tatal ei, care era beat. A intrebat-o de unde vine la ora aia si, de frica, ea a declarat ca a fost violata de sapte baieti. Ar vrea si acum sa se termine cu bine, dar nu poate din cauza parintilor. In anul 2011 a mai facut asa. Dupa ce a aflat tatal ei ca s-a culcat cu trei baieti, a trimis-o la politie sa-i denunte. Si atunci ei au dat banii si i-a iertat. Avocata a invatat-o acum ca poate sa ne ia si banii si sa facem si puscarie", a declarat Silviu Burada, unul dintre agresori.

 

Peste 260.000 de romani au cer arestarea violatorilor, semnand petitia “Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea