Social

Fasolea reduce nivelul colesterolului

Cand vine vorba de fasole , beneficiile pe care consumul ei le da organismului sunt imense. Fasolea reduce riscul aparitiei bolilor de inima, stabilizeaza nivelul zaharului din sange si este o importanta sursa de vitamine , minerale (in special, potasiu) si fitonutrienti. Fasolea ajuta si la prevenirea anemiei. Daca fasolea este folosita ca sursa de proteine , atunci este recomandat un consum zilnic de 55 de grame. Daca se doreste ca prin consumul de fasole sa se reduca nivelul colesterolului, cantitatea trebuie sa creasca la 100 de grame. Trebuie stiut ca fasolea la conserva isi pierde majoritatea vitaminelor, insa cantitatea de minerale nu are de suferit. In 100 de grame de fasole se gasesc 103 calorii si 8,4 g de proteine. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea