Social

#turcia #mediterana #bazar #moscheea albastra #istanbul

Fascinanta Turcie si exotismul Istanbulului

Calatoria incepe din Efes, ale carui ruine dateaza din anul 700 i.H.. Apoi, Justine calatoreste cu iahtul pe Mediterana sau pe Marea Alba, asa cum o numesc turcii, spre Coasta de Turcoaz. In Safronbolu veti putea vedea case unice pastrate de pe vremea sultanilor.

O experienta inedita este oferita de o baie turceasca , unde tot corpul este „framantat" de maseuri experimentati. Relaxata, Justine porneste spre Goreme, una dintre primele comunitati crestine din lume. Aceasta zona este opera trogloditilor, un popor antic care si-a sapat casele si bisericile in piatra.

Apoi, o nunta traditionala si impodobirea miresei va vor dezvalui cateva obiceiuri locale . Palatul Topkapi, casa sultanilor, a haremurilor lor si Sf. Sofia, minunata biserica sunt de asemenea locuri care nu trebuie ratate.

Calatoria continua spre Istanbul, cu vestita sa Moschee Albastra. Bazarul este una dintre cele mai mari piete din lume, iar festivalurile de aici sunt uimitoare. O lectie de dans din buric completeaza aceasta calatorie prin minunatul Istanbul.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea