Social

#mobil #telefon mobil #operator de telefonie mobila #operatori #semnal mobil

Fara semnal la mobil la inceput de 2012?

Peste 18 milioane de romani ar putea ramane fara semnal la telefoanele mobile, la inceputul anului, intrucat licentele celor mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, Orange si Vodafone, vor expira pe 31 decembrie, potrivit Ziarul Financiar.

Pana acum nu se cunosc termenii reinnoirii licentelor, pentru ca Ministerul Comunicatiilor ( MCSI ) si Autoritatea de Reglementare in Comunicatii ( ANCOM ) nu au reusit, in 15 ani, sa se coordoneze pentru a adopta o decizie.

Tensiunile au intervenit din cauza modului in care vor fi prelungite licentele si pentru ce suma, dar si in urma intentiei autoritatilor de a obliga operatorii sa elibereze o parte din spectrul radio pe care il folosesc intr-un an de zile, perioada considerata foarte scurta de companii, la un pret care ar putea depasi 100 de milioane de euro .

"Situatia nu este normala, insa acesta este nivelul de eficienta al administratiei din Romania, in special la nivelul MCSI si ANCOM", a explicat o sursa apropiata negociatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea