Social

#adrian mutu #accidentare #fiorentina #juventus

Fara Mutu, Fiorentina a pierdut din nou

Fiorentina continua sa demonstreze ca este dependenta de Adrian Mutu . Fara fotbalistul roman, in continuare accidentat, formatia antrenata de Cesare Prandelli a pierdut meciul cu Juventus , scor 1-0.

Formatia din regiunea Toscania nu a castigat niciun meci din ultimele trei, in toate Adrian Mutu fiind absent din cauza loviturii pe care a suferit-o la cot. Singurul gol al partidei dintre Juventus si Fiorentina a fost reusit in minutul 20, de Marchisio, dupa o pasa geniala a lui Alessandro Del Piero.

Dupa meci, oficialii Fiorentinei nu au dat vina pe absenta lui Adrian Mutu, ci pe arbitraj, pe care l-au catalogat drept rusinos. Buffon; Grygera, Mellberg, Legrottaglie, De Ceglie; Marchionni, Marchisio, Zanetti (Poulsen 88), Nedved; Amauri, Del Piero (Giovinco 77)

Fiorentina: Frey; Zauri, Kroldrup, Gamberini, Pasqual; Felipe Melo, Gobbi (Kuzmanovic 46), Montolivo; Santana (Bonazzoli 72), Gilardino , Jovetic

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea