Social

#sistari apa calda #apa calda Bucuresti #iarna 2015-2016 #elcen #romgaz #caldura

Fara caldura si apa calda in aceasta iarna!

UPDATE Locuitorii din Bucuresti si Constanta ar putea ingheta in aceasta iarna! Daca pana la 15 octombrie Romgaz nu va primi un program ferm de plata a datoriilor din partea Electrocentrale Bucuresti, livrarile de gaze catre cele doua orase vor inceta. Din fericire, Electrocentrale Bucuresti a convenit marti cu Romgaz sa esaloneze datoriile.


„In cursul diminetii de astazi (n.r- luni, 28 septembrie) am primit si noi aceasta instiintare de la furnizorul principal de gaze naturale pentru ELCEN Bucuresti prin care ne anunta ca incepand cu 16 octombrie, daca nu achitam datoriile pe care le avem la acest moment, sunt pusi in situatia de a opri livrarea gazelor", a spus Marcel Nicolaescu, director general ELCEN, la Digi24.

El a explicat ca datoriile totale al ELCEN catre cei patru furnizori se ridica la „circa 550 de milioane de lei".

„Datorii pe care le-am acumulat pentru ca RADET nu ne plateste factura pe care le-o emitem si care este compusa din caldura si apa calda", a subliniat  director general ELCEN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea