Social

#alcool #campanie electorala #produse alimentare

Fara alcool si produse alimentare in campania electorala

Guvernul vrea sa aprobe o hotarare prin care sa interzica oferire de bunuri, bani, alimente, bauturi alcoolice si nealcoolice in timpul campaniei electorale.

Premierul Victor Ponta spune ca in schimb va fi permisa oferirea de obiecte promotionale (pixuri, brichete, afise, sepci), cu obligativitatea de a fi inscriptionate cu numele candidatului sau al formatiunii politice.

Victor Ponta mai spune ca hotararea va fi aprobata in sedinta de marti a Guvernului. In textul sau, se mai stabileste ca vor putea fi oferite alegatorilor obiecte promotionale de acelasi tip, care insa nu pot depasi valoarea de 10 lei.

"Asa lucrurile sunt clar reglementate - ce e interzis, ce e permis, regulile valabile pentru toti competititorii. Vom avea reglementat legal, alaturi de sanctiuni penale, evident, modul de desfasurare normala a campaniei si impiedicarea unor tentative de cumparare de voturi sau, cum a fost la referendum, de a impiedica oamenii sa vina la vot", a spus seful Executivului.

Sursa foto: bihon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea