Social

Fanii "cainilor" nu vor mai fi finantati de club

Presedintele executiv al dinamovistilor, Giovani Becali , a gasit solutiile prin care clubul din Stefan cel Mare sa mai reduca din cheltuieli. Cum reducerea salariilor unor jucatori este destul de dificila, conducerea din "Groapa" a decis ca suporterii care ocupa Peluza "Catalin Haldan " sa nu mai beneficieze de finantare din partea clubului. Surprinzator, acest lucru a fost primit cu aplauze de catre majoritatea fanilor dinamovisti.





Pe langa decizia de a micsora salariile unor jucatori, Giovani Becali a hotarat sa nu mai acorde facilitati financiare suporterilor dinamovisti. Acesta pare a fi un raspuns la bannerele prin care fanii ii cerau presedintelui executiv al "cainilor", in timpul meciului cu Poli Timisoara (1-0), sa paraseasca gruparea din Stefan cel Mare. Cei mai afectati de aceasta decizie vor fi membrii galeriilor care ocupa Peluza "Catalin Haldan" (PCH), care vor trebui sa suporte din propriul buzunar cheltuielile pentru deplasari si coregrafii. Pana acum, PCH atragea fonduri din reclamele pe care le afisa in timpul partidelor din "Groapa". Dar, de anul viitor, conducerea clubului Dinamo nu va mai accepta contractele incheiate de diferite societati, fundatii sau alte forme de organizare ale suporterilor, privind expunerea unor bannere publicitare in incinta sau in afara stadionului. "Toti suporterii dinamovisti, indiferent de varsta, trebuie sa fie egali si independenti. Notiunea de suporter a fost inteleasa doar de unii sustinatori ai clubului nostru. Echipa trebuie sustinuta cu pasiune, nicidecum cu gandul la avantaje materiale. Repet, Dinamo vrea egalitate intre suporteri", a spus Giovani Becali.


Suporterii isi vor plati deplasarile


Pe langa faptul ca vor trebui sa-si plateasca singuri deplasarile pe plan intern si extern, membrii PCH vor fi obligati sa-si achite si biletele de meci, in timp ce facturile telefoanelor liderilor galeriilor nu vor mai fi suportate de catre club.

In ceea ce priveste biletele gratuite, care provin din reciprocitatile cu formatiile Steaua, Rapid, Poli Timisoara si altele, vor fi impartite in mod egal tuturor suporterilor dinamovisti de la Tribuna 0, Tribuna I, Tribuna a II-a, Peluza I si Peluza "Catalin Haldan".

Imediat dupa ce site-ul oficial al clubului Dinamo a facut publica decizia lui Giovani Becali, forumurile unde fanii "cainilor" discuta despre tot ceea ce se intampla in Stefan cel Mare au fost invadate de pareri pro si contra conducerii "alb-rosilor". Surprinzator, majoritatea fanilor au fost de acord cu decizia conducerii, fiind convinsi ca PCH va castiga mult mai multa imagine in momentul in care va demonstra ca se poate descurca si fara ajutorul clubului.




Dinamovistii, premiati de CNCD


In cursul zilei de maine, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) va acorda jucatorilor dinamovisti premiul pentru "promovarea diversitatii in sport", pentru faptul ca fotbalistii "alb-rosii" si-au manifestat atasamentul fata de ivorianul Mariko Daouda intr-un mod inedit! Ei au luat decizia sa se vopseasca cu negru pe fata pentru a demonstra ca, indiferent de culoare si de rasa, orice om trebuie tratat cu respect si cu demnitate.

Cu doua zile inainte de meciul din Cupa UEFA cu TSKA Moscova (1-0), mai multi suporteri dinamovisti au patruns in cantonamentul de la Saftica pentru a purta o discutie cu elevii lui Andone pe marginea ultimelor rezultate inregistrate si a jocului modest. Victima a cazut Daouda. Considerat tap ispasitor de fani, pentru infrangerile cu FC Arges (1-2) si National (0-2), unul dintre suporteri a aruncat in ivorian cu o banana. Fundasul de culoare a plans minute in sir in vestiar, fiind convins cu greu de catre staff-ul tehnic si conducere sa nu paraseasca echipa.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea