Social

Fanfara Ciocarlia a cucerit Istanbulul

Fanfara Ciocarlia a oferit vineri seara, 2 mai, un spectacol incendiar, in continuarea programului Shaman World Music Days’08-RoMania, concert realizat cu sprijinul Institutului Cultural Roman dimitrie cantemir din Istanbul.

Aflata pentru prima data atat la Shaman World Music Days cat si la Istanbul, Fanfara Ciocarlia a cantat pana mult dupa miezul noptii in fata unui public de peste 1000 de persoane, care au dansat si aplaudat fara intrerupere. Membrii Fanfarei au interpretat piese traditionale romanesti, cu accent pe zona Moldovei, regiunea de origine a Fanfarei Ciocarlia, si prelucrari dupa piese moderne.

Dupa numeroase rechemari in scena, muzicantii au coborat la finalul spectacolului in mijlocul publicului, realizand celebrul mars al fanfarei. Succesul a fost total.

Dupa concert, Fanfara Ciocarlia a fost invitata la canalul national de televiziune, TRT, pentru a participa la un program special de muzica balcanica . Concertul Fanfara Ciocarlia a incheiat seria de doua spectacole de muzica lumii dedicata Romaniei de catre firma de productie muzicala Shaman, primul avand ca invitat Taraful Haiducilor , informeaza ICR Dimitrie Cantemir-Istanbul.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea