Social

#printul charles #familia regala romani #aniversare

Familia Regala a Romaniei a participat la aniversarea Printului Charles

La Palatul Buckingham , resedinta oficiala a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Irlandei de Nord, intreaga dupa-amiaza si seara a zilei de 13 noiembrie au fost dedicate sarbatoririi Principelui de Wales, care a implinit 60 de ani, la festivitati participand si reprezentantii Casei Regale a Romaniei.

Familiile Regale din Bahrain, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Grecia, Iordania, Norvegia, Olanda, Qatar, Romania, Serbia, Suedia si Spania au participat la concertul de gala, sustinut in Sala de Bal , un loc obisnuit sa gazduiasca concerte inca din vremea Reginei Victoria, bunica Reginei Maria a Romaniei, relateaza AmosNews.

In sala de concert s-au aflat peste 600 de invitati, oameni de cultura , ambasadori , oameni politici si personalitati din mediul economic. Concertul a fost sustinut de celebra orchestra Philharmonia, aflata sub inaltul patronaj al Principelui de Wales de 28 de ani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea