Social

#studenti #RIUF #RIUF 2013 #facultati ciudate # Hamburger University #Universitatea de Magie

Facultati neobisnuite care te pot ajuta sa te angajezi

Pentru a creste sansele de a angajare dupa terminarea studiilor, studentii care merg la facultati din strainatate sunt indemnati sa isi aleaga programele pe care urmeaza sa le studieze in functie de pasiunile si interesele lor specifice, nu in functie de aparenta popularitate a programelor. Astfel, unele programe ale universitatilor internationale pot parea ciudate.

universităţile internaţionale au dezvoltat programe de licenţă sau master care pot părea ciudate

Citeste mai mult: adev.ro/mtxjsq
universităţile internaţionale au dezvoltat programe de licenţă sau master care pot părea ciudate

Citeste mai mult: adev.ro/mtxjsq
universităţile internaţionale au dezvoltat programe de licenţă sau master care pot părea ciudate.

Citeste mai mult: adev.ro/mtxjsq
universităţile internaţionale au dezvoltat programe de licenţă sau master care pot părea ciudate.

Citeste mai mult: adev.ro/mtxjsq

Pentru a afla mai multe informatii despre programe si specializari , dar si pentru a beneficia de consiliere gratuita in cariera, cei interesati de studiul in afara tarii pot veni la RIUF - The Romanian International University Fair - care va avea loc pe 19-20 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, pe 22 octombrie la Hotel Ibis din Constanta si pe 24 octombrie la Hotel Continental din Timisoara, anunta comunicatedepresa.ro.

Universitatea de Magie

Fratia Internationala a Magicienilor a dezvoltat o curricula de magie, care e alcatuita din 24 de lectii. Acestea sunt acompaniate de materiale printate, carti si DVD-uri. Cartile sunt bogate in ilustratii si imagini, pentru a ajuta la asimilarea tehnicilor si exercitiilor de magie. Cursurile pot fi descarcate si urmate online.

De asemenea, in universitatile din Marea Britanie exista si numeroase societati (grupari ale studentilor interesati de un anumit subiect), in care participantii au cursuri si evenimente de magie, existand chiar o conventie nationala, in care sunt prezenti magicieni din intreaga tara.

 Facultatea McDonalds sau Starbucks

 Pentru a pregati mai bine viitori angajati in activitatile specifice lor, companii precum McDonalds, Starbucks sau Walmart au dezvoltat cursuri proprii, certificate de Consiliul American responsabil de aprobarea, acreditarea si evaluarea cursurilor universitare. Aceste cursuri organizate de companii au un numar de credite asociat, pe care facultatile hotarasc daca sa le accepte sau nu.

Astfel, Starbucks ofera cursuri numite Barista 101 (denumirea barmanilor din cafenele), in care acestia invata si cum sa prepare cafeaua, dar si abilitati de management. De asemenea, McDonalds a dezvoltat Hamburger University, in care se predau cunostinte de business si leadership si cursurile pot fi recompensate cu pana la 27 de credite. Universitatea Hamburger are sedii in Londra, Shangai, Sydney, Sao Paulo, Tokyo si Beijing.

Si in alte state s-au dezvoltat aceste facultati ale companiilor, precum in India (unde compania tehnologica Infosys are un curs de pregatire de 23 de saptamani la Centrul lor de Educatie Globala), iar compania braziliana Petrobas are o universitate energetica in Rio De Janeiro.

In ofertele universitatilor prezente la RIUF pot fi gasite, de asemenea, cateva cursuri neobisnuite. De exemplu, la Universitatea Greenwich, din Londra, se desfasoara un program de master in Coruptie, Conflict si Crima Organizata. La Wesminster University studentii pot urma un program in Terapii Complementare (precum aromaterapia sau acupunctura), iar la Coventry University se poate studia Ethical Hacking (cum sa faci hacking intr-un mod etic).

La RIUF, vizitatorii vor avea acces la consiliere gratuita – atat pentru cariera care li se potriveste cel mai bine, cat si pentru realizarea aplicatiei pentru studii in strainatate. De asemenea, zeci de universitati de pe 4 continente vor fi prezente pentru a raspunde intrebarilor despre tipurile de programe disponibile, posibilitatile de angajare dupa terminarea cursurilor si alte aspecte ce tin de studiul in afara tarii. Pentru a participa la eveniment, e necesara inscrierea pe site – www.riuf.ro.

Sursa foto: money.cnn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea