Social

#facturi #energie #ajutoare pentru energie #nevoiasi

Facturile la energie vor creste. Romanii nevoiasi vor primi ajutoare din luna aprilie

Mariana Campeanu a anuntat ca in aceasta perioada se estimeaza o crestere a facturii la energie de aproximativ 7 lei. Ministrul a mai declarat ca, dupa discutiile cu reprezentantii FMI, consumatorii cu dificultati financiare vor primi ajutoare pentru energie.

Ministrul Muncii a estimat ca in aceasta situatie vor fi cateva milioane de romani, care vor beneficia de ajutorul acordat de statul roman, stabilit in jurul valorii de 10 lei.

Mariana Campeanu a precizat ca fondurile necesare pentru plata ajutoarelor vor fi stabilite ulterior, insa este posibil ca ele sa provina din profitul excedentar al companiilor din domeniul petrolier.

In prezent se fac simulari cu Banca Mondiala care acorda sprijin Ministerului Muncii pentru a gasi cele mai bune solutii de acordare a ajutoarelor pentru consumul de energie. Ministrul Muncii a mai precizat si faptul ca aceste ajutoare vor fi acordate incepand din luna aprilie.

Sursa foto: //centrale-buderus.com.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea