Social

#dusan uhrin jr #baza pregatire cfr #stadion cfr cluj #cfr cluj #ales jindra #liga i

Facilitatile sunt extraordinare, sunt impresionat!

Jr si si-au petrecut prima zi la CFR vizitand arena din Gruia. Tehnicianul ceh s-a aratat incantat de facilitatile bazei de pregatire si a stadionului clubului CFR Cluj. "Am fost sa ma familiarizez cu ceea ce inseamna CFR Cluj.

Am vazut o baza de pregatire care se ridica la un nivel foarte inalt, probabil una din cele mai bune din tara. Facilitatile sunt extraordinare. Il cunosc foarte bine pe Jindra. Este un om care este concentrat pe munca sa si sunt convins ca putem lucra foarte bine impreuna. Eu am mare incredere in el. Cu mai multe detalii despre echipa va poate ajuta antrenorul principal.

Jindra se va ocupa de echipa, eu doar voi sta alaturi de el si il voi ajuta. Cand va avea nevoie de vreun sfat, il voi ajuta. Singura decizie care s-a luat deocamdata a fost ca vom merge in Turcia" , a declarat Dusan Uhrin . Ales Jindra a fost numit antrenorul principal al formatiei feroviar in timp ce Dusan Uhrin va ocupa pozitia de .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea