Social

#revelion bucuresti 2016 # revelion club #revelion 2016 # petrecere bucuresti # petrecere revelion

Faci Revelionul in club? Iata ce reguli noi trebuie respectate

Tragedia din Clubul Colectiv a inasprit regulile si petrecerile in cluburi s-au rarit. anul acesta, o petrecere in Centrul Vechi innoaptea de Revelion costa intre 100 si 500 de lei, insa distractia nu va include artificii. Nici macar de tort.

Cei ce doresc sa petreaca noaptea dintre ani intr-un club din Capitala pot stii ca sunt in siguranta. Autoritatile au inchis patru dintre marile cluburi care nu respectau normele de siguranta, iar altele au fost inchise de administratori pana la intrarea in legalitate. Au mai ramas suficiente deschise pentru petrecareti, iar personalul cluburilor se asigura ca distractia se va desfasura in siguranta, astfel incat sa nu goneasca clientii.

Potrivit unui reportaj Digi24, in cluburile din Centrul Vechi nu este permisa utilizarea artificiilor in interior, nici macar a celor de tort. Daca clientii vor sa marcheze astfel trecerea dintre ani, o pot face pe propria raspundere, afara. De asemenea, clubrile par a fi dotate cu suficiente extinctoare, chiar pentru fiecare masa, mai arata sursa citata. Cu toate acestea, multi tineri sunt inca reticenti si spun ca prefera sa petreaca anul acesta in familie sau alaturi de prieteni, dar acasa.

Foto: hepta.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea