Social

"Facem curatenie, sa traiti!”

Sunt 50 de hippy mai periculosi decat traficantii si smenarii?

Sa lasam concluziile despre summitul de la Bucuresti pentru zilele ce urmeaza – oricum, la aceasta ora suntem inca in plina incertitudine - si sa ne concentram asupra unei chestiuni interne. Fiindca efortul de organizare a evenimentului ne-a oferit deja primele lectii.

Ce-am invatat, asadar? Ca putem face curat in cel mai mare oras al Romaniei. Ca se pot planta flori, copaci si gazon in timp-record. Ca se pot spala strazile, ca se poate turna asfalt . Ca se pot strange cainii vagabonzi. Ca se poate merge fara teama pe strada in puterea noptii, fiindca politistii vegheaza.

Ca pot fi gasite solutii pentru o circulatie nu lejera – asta e imposibil intr-un oras de marimea Bucurestiului – dar, in orice caz, umana. Ca se poate strange pana si minunata recolta de PET -uri si pungi de plastic de pe campiile tarii. Nu numai Bucurestiul, ci intreaga Romanie poate arata mai bine, totul este ca guvernul si primarii chiar sa-si puna asta in cap.

 

Continuarea in Adevarul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea