Social

# facebook anti vaccinare #anti-vaccinare

Facebook cenzureaza postarile anti-vaccinare

Reprezentantii Facebook au anuntat ca vor lua masuri in ceea ce priveste raspandirea postarilor anti-vacccinare. 

Facebook şi Google au fost atentionate printr-o scrisoare publica de senatorul american Adam Schiff cu privire la raspandirea curentului anti-vaccinare prin intermediul platformelor celor doua companii.

Desi senatorul american se refera la pericolele pe care nevaccinarea le poate genera in Statele Unite, acelasi lucru este valabil pentru intreaga lume, inclusiv in Romania existand o apriga dezbatere pe aceasta tema in mediul online.

Printre masurile pe care ar putea sa le ia Facebook se numara limitarea sau chiar eliminarea completa a postarilor care ii indeamna pe parinti sa nu isi mai vaccineze copiii. 

Google, care a nu oferit inca un raspuns oficial, a luat deja anumite masuri impotriva manipularilor pe tema vaccinarii. Au fost penalizate unele clipuri de pe YouTube care raspandeau informatii false inclusiv pe tema vaccinarii si diverse alte postari care promiteau leacuri-minune pentru afectiuni foarte grave.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea