Social

#ceasuri personalizate #tricouri personalizate #douacadouri #cadouri personalizate

Fa o bucurie celor dragi cu ajutorul cadourilor personalizate

Anul acesta nu trebuie sa te mai chinui sa gasesti cadoul potrivit incercand sa ghicesti de ce ar avea nevoie prietenii tai. Este suficient sa alegi un cadou personalizat si vei vedea ca darul tau ii va merge direct la inima.

Avantajul cadourilor personalizate este ca transforma un cadou comun intr-o piesa inedita, pe care cei dragi o vor indragi pe loc. Numele scris pe cadouri, sau un mesaj haois, va rapi intotdeauna un zambet prietenilor. Un cadou personalizat este o amintire de durata, care capata o valoare sentimentala aparte.

Cadourile personalizate nu se ofera doar la aniversare, ci cu orice ocazie. Le poti darui atunci cand mergi in vizita sau atunci cand organizezi un party tematic. Un atu important este faptul ca personalizarea obiectelor nu este costisitoare, insa este de mare efect.

Douacadouri.ro are cateva sute de idei de cadouri personalizate de unde il poti alege pe cel mai potrivit pentru destinatarul sau.

Tricouri personalizate

Cum ar fi sa te coste un cadou doar 29 de lei? Pe site-ul douacadouri.ro vei gasi o multitudine de tricouri vesel colorate pe care au fost imprimate mesaje care mai de care mai haioase. Spre exemplu “Barbatii adevarati iubesc pisicile”, “Bunic in devenire” sau “Ma joc cu mintea ta” sunt doar cateva exemple de tricouri personalizate pe care le poti oferi celor dragi. Exista si tricouri pentru cupluri, iar mesajele lor pot fi modificate astfel incat sa se potriveasca perfect celor carora le sunt destinate.

Tricourile sunt din material de calitate, bumbac 100%, si se pot personaliza cu diverse culori de produs sau design. Toate textele de pe produsele afisate pot fi modificate si poate fi creat chiar si un model de la zero.

Ceasuri, sacose si alte cadouri personalizate

Oferta magazinului online douacadouri.ro este diversificata, de accea aici poti gasi si alte idei inedite de cadouri personalizate.

Spre exemplu ceasurile personalizate pot fi adaptate preferintelor clientilor. Pornind de la un model, mesajul sau fotografia tiparita poate fi modificata dupa bunul plac. Un astfel de ceas nu costa mai mult de 19,90 lei.

Sacosele personalizate sunt si ele un cadou perfect atunci cand iti doresti sa oferi ceva hazliu si nu foarte pretentios. Acestea au imprimate mesaje sau desene grafice foarte simpatice.

Tot pe site-ul Doua Cadouri mai poti comanda unul dintre modelele de carti de vizita cu design deosebit, felicitari, autocolante, semne si indicatoare, care permit, in anumite situatii, modificarea mesajului preexistent.

Cu o astfel de paleta variata de cadouri personalizare, de acum inainte alegerea unui cadou nu va mai fi o misiune atat de dificila.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea