Social

Extraterestrii Barcelonei testeaza iadul

„Diavolii rosii” de la Manchester vin pe Nou Camp pentru o finala englezeasca in Liga Campionilor.

Barcelona este singura echipa care mai poate sparge monopolul britanic din Liga Campionilor, in aceasta seara (ora 21.45, PRO TV) fiind programata pe Nou Camp prima mansa a semifinalei cu Manchester United.

Lupta dintre cei doi colosi ai fotbalului european este redusa de presa spaniola la duelul dintre argentinianul Lionel Messi si portughezul Cristiano Ronaldo , doi dintre tinerii care ii fac incet-incet uitati pe Eto’o, Henry sau Ronaldinho, ultimul ofertat de Manchester City dupa transferul la AC Milan.

Cifrele sunt de partea portughezului, in timp ce argentinianul il intrece doar la numarul de zile in care a facut tusa din cauza problemelor musculare.

In acest sezon a marcat 29 de goluri in 31 de partide disputate in Premier League, sapte in opt partide din Liga Campionilor si sapte in ultimele opt meciuri disputate, el urmand sa devina cel mai bine platit fotbalist al planetei, cu 190.000 de euro pe saptamana.

De partea cealalta, intr-un sezon fracturat de accidentari , Messi are totusi noua goluri in Primera si sase in Europa.
 
Extrapoland, echipa lui Ronaldo ocupa primul loc in Anglia, in timp ce Barcelona se afla abia pe ultimul loc al podiumului in Spania, la 11 puncte de Real Madrid. Cu toate acestea, catalanii sunt usor favoriti la casele de pariuri, care mizeaza pe faptul ca Barca nu-si permite sa rateze si ultimul trofeu ce ar mai salva ceva dintr-un sezon compromis.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea