Social

Expozitia foto "Himalaya - oameni si munti" la Targu Mures

In perioada 22 mai - 10 iunie 2008, expozitia " Himalaya - oameni si munti" a fotografului Mihai Moiceanu va fi prezenta la Targu Mures.

Dupa ce a incantat pe rand brasovenii, craiovenii si clujenii, expozitia va purta de aceasta data publicul muresean intr-o calatorie subiectiva in Nepal - o tara a contrastelor dar si a tolerantei, a diversitatii dar si a unicatelor, o tara cu oameni calzi si ospitalieri, curiosi si respectuosi.
Fotografiile vor fi expuse in incinta Mures Mall si pot fi vizitate zilnic intre orele 10.00 - 22.00.

Vernisajul va avea loc joi, 22 mai 2008, la ora 20.00, in incinta Mures Mall.
Cei prezenti vor putea descoperi o lume exotica, complet diferita de cea occidentala, vizionand proiectia intitulata "Himalaya in sase feluri" care contine 380 de imagini realizate in timpul expeditiei fotografului in Nepal, insotite de muzica si comentarii.

Fotograful Mihai Moiceanu va fi acolo si va raspunde la intrebari legate de fotografie, dar si de viitoarele expeditii in Himalaya. In luna septembrie 2008, pasionatii de fotografie il pot insoti intr-o noua calatorie la poalele Everestului. Mai multe detalii pe www. phototour .ro

Expozitia poate fi vizionata si on-line pe site-ul www.cameramm.ro la sectiunea artistic/expo.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea