Social

# rafinaria navodari #petromidia #Rafinaria Petromidia #navodari

EXPLOZIE si incendiu la Rafinaria Petromidia din Navodari! 6 victime

UPDATE: In urma exploziei sase persoane au fost ranite, dintre care una a decedat.

"Prioritatea echipajelor de intervenție a reprezentat-o evacuarea imediată a victimelor , dintre care 1 cu arsuri pe 45% din suprafața corpului transportată cu elicopterul SMURD la spital, 1 cu arsuri la nivelul feței transportată la spital, 1 cu traumatism membru inferior, 1 cu traumatism lombar transportată la spital, 1 cu arsuri minore. La acest moment se efectuează operațiuni de căutare – salvare în cazul unei persoane dispărute”, a transmis DSU.

Una dintre persoanele rănite are arsuri pe 45% din suprafața corpului și a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital.  

O explozie de proportii, urmata de mai multe explozii mai mici si un incendiu s-au produs la Rafinaria Petromidia din Navodari.

La scurt timp a fost emis un mesaj Ro-Alert prin care populatia a fost avertizata sa paraseasca zona, deoarce exista pericolul producerii unor noi explozii.

Mai multe rezervoare au explodat, cu putin timp în urma, la Rafinaria Petromidia Navodari. Exploziile au fost urmate de incendiu.

A fost activat planul rosu de interventie si, la fata locului, au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 ambulante SMURD si o unitate de terapie intensiva mobila. Potrivit primelor infeormatii aparute in presa ar exista doua victime, insa este de asteptat ca numarul persoanelor afectate sa fie mai mare.

Potrivit unor surse Realitatea PLUS, una dintre victime prezinta arsuri ale cailor aeriene și arsuri pe aproximativ 45% din suprafata corpului.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea