Social

#plic explozie #explozie FMI #fmi

Explozie in Paris, la sediul FMI!

UPDATE Presedintele Frantei a catalogat explozia de la sediul FMI drept un atac terorist. „Ne confruntam din nou cu un atentat. Nu exista alte cuvinte pentru a cataloga un pachet cu explozibili”, a afirmat Francois Hollande.

 

O asistenta din cadrul reprezentantei Fondului Monetar International la Paris a fost ranita la nivelul mainilor si al fetei in urma unei explozii de mica amploare care s-a produs dupa ce aceasta a deschis un plic primit la filiala din capitala franceza, relateaza Le Figaro.  

Asistenta, care a deschis plicul in jurul orei locale 11.30 (12.30, ora Romaniei), prezinta "cateva arsuri", potrivit unei surse din cadrul Politiei.

Prefectul Politiei din Paris, Michel Cadot, a declarat ca scrisoarea „a fost trimisa prin posta”. Este vorba de un “dispozitiv pirotehnic, de o petarda mare”. „Nu este o bomba, ci ceva artizanal”, a precizat oficialul. Surse din politie au precizat ca a fost vorba de „un cilindru negru, de circa 30 de centimetri”.

Un colet care continea un dispozitiv exploziv a fost primit miercuri, prin posta, la sediul Ministerului german de Finante, fiind destinat ministrului german al Finantelor, Wolfgang Schäuble, anunta surse citate de presa germana. 

Acesta a fost expediat din Grecia, potrivit unei surse din cadrul Politiei elene si a fost observat de un angajat al biroului de sortare a corespondentei de la Ministerul german de Finante in jurul orei 10.00 (11.00, ora Romaniei). Politia a anuntat ca numele expeditorului trecut pe colet este cel al unui politician conservator de rang inalt, Adonis Georgiadis, vicepresedinte al partidului Noua Democratie.

 


Sursa foto jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea