Social

#crima coafor perla #gheorghe vladan #crima gheorghe vladan

Expertiza IML: Gheorghe Vladan avea discernamant in momentul comiterii atacului de la Perla

Gheorghe Vladan , autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, avea discernamant in momentul comiterii infractiunii. Acesta este rezultatul expertizei psihiatrice realizate de Institutul National de Medicina Legala din Bucuresti.

In atacul din 5 martie, Gheorghe Vladan a ucis doua persoane, una dintre ele fiind chiar sotia sa, si a ranite alte sase.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca acesta a fost dus, luni, la Institutul National de Medicina Legala pentru a se efectua aceasta expertiza , necesara la dosarul pentru trimitere in judecata.

Gheorghe Vladan a fost arestat pe 6 martie, de instanta Tribunalului Bucuresti, fiind acuzat de omor calificat si deosebit de grav,de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dar si de premeditarea faptei.

Initial, decizia a fost contestata de Gheorghe Vladan la Curtea de Apel Bucuresti , insa luni el a anuntat instanta ca isi retrage recursul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea