Social

"Exista iubiri fericite?" in lectura lui Claudiu Bleont

Ea este "femeia care iubeste prea mult", el este "barbatul care se teme sa iubeasca". Fara sa-si dea seama, fiecare aduce in intimitatea cuplului carentele relatiei sale din copilarie cu parintele de sex opus. Neintelegerile si conflictele lor isi au de obicei originea in trauma fetitei neglijate de tata si in neajutorarea baiatului supraprotejat de mama.

Si totusi, iubirile noastre pot fi fericite, sustine autorul acestui bestseller international. Exista solutii pentru formarea unui cuplu viabil - solutii indraznete, la indemana noastra. Sa fii in comuniune cu celalalt, fara sa te pierzi in el sau sa te inchizi in tine. Sa ii marturisesti celuilalt nevoia ta de spatiu pentru a te dezvolta interior. Sa inveti ca iubirea nu inseamna posesie, ci libertate absoluta, iar prietenia este temelia cuplului si doar ea poate crea intimitatea autentica.

Guy Corneau este un cunoscut analist jungian din Canda , care tine in intreaga lume conferinte pe tema cuplului si a raporturilor familiale. Este licentiat al Institutului C.G.Jung din Zurich si initiatorul unor ateliere de dezvoltare personala a caror formula s-a extins in mai multe tari francofone. Cartile sale au fost traduse in peste cincisprezece limbi.

Claudiu Bleont

"Sunt incantat de lectura si de ideile autorului si mi se pare acest fel de a lectura in miscare o foarte buna modalitate de a face mesajul viu si direct. Pot spune ca in urma lecturii sunt adeptul ideilor din carte . A fost si un prilej pentru mine de a asculta ceva la care sa reflectez."

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea