Social

#sistem sanitar #posturi vacante #posturi sistem sanitar

Executivul a deblocat 500 de posturi in sistemul sanitar

Guvernul a decis, miercuri, deblocarea a 500 de posturi in sistemul sanitar, scrie Mediafax.

"Este un prim pas pe care il facem pentru profesionistii din sistemul sanitar. Masura vine in sprijinul unitatilor publice din sistemul sanitar care se confrunta cu un important deficit de personal, atat personal de specialitate medico-sanitar, personal auxiliar sanitar, dar si alte categorii, nemedical, absolut necesare pentru efectuarea actului medical", a declarat Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii.

300 dintre posturile deblocate urmeaza sa fie repartizate spitalelor judetene de urgenta, spitalelor care asigura asistenta medicala de urgenta pentru adulti si copii din municipiul Bucuresti, serviciilor de ambulanta si institutelor si centrelor medicale clinice, pentru angajare de personal de specialitate medico-sanitar si auxiliar sanitar.

Celelalte 200 de posturi au fost repartizate unor unitati sanitare din Iasi: Institutul Regional de Oncologie Iasi si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Spiridon".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea