Social

#excursii # excursii scolare # monitorizare excursii scolare

Excursiile scolare vor fi monitorizate

Excursiile scolare vor fi monitorizate mai atent, iar profesorii si conducerea unitatilor scolare vor trebui sa acorde o atentie sporita atat programelor educative formale, cat si celor informale, pentru a nu pune in pericol securitatea elevilor, au declarat reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

"Excursiile scolare nu trebuie limitate, ci trebuie organizate conform normelor. Acestea trebuie sa aiba un rol educativ , iar conducerea unitatilor scolare si cadrele didactice trebuie sa acorde aceeasi atentie atat programelor educative, care se defasoara in unitatea de invatamant, cat si celor extrascolare. Siguranta elevilor trebuie sa primeze, indiferent de situatie", spun reprezentantii ISMB).

De asemenea, daca vor fi semnalate situatii deosebite, reprezentantii inspectoratelor scolare s-ar putea deplasa inopinat in excursii, pentru a vedea cum se desfasoara acestea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea