Social

Excursii de Valentine's Day

Agentiile de turism se pregatesc pentru 14 februarie , indragostitilor. De Valentine's Day, cuplurile se gandesc sa petreaca ziua in cele mai romantice destinatii. Agentiile au diversificat oferta de Valentine's Day si se asteapta ca in acest an cererea sa creasca, fata de anul trecut. Principalii clienti ai pachetelor de Valentine's Day sunt tinerii care castiga suficient pentru a-si duce iubitele cateva zile in strainatate. Cele mai multe oferte sunt pentru capitalele europene, in principal pentru Viena si Paris. Oferta cuprinde surprize, cine romantice, sampanie si flori. Parisul ramane insa destinatia preferata. (continuarea in Compact )

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea