Social

#valea prahovei # excursie valea prahovei #travelmaker #excursie brasov

(P) Excursie de o zi pe Valea Prahovei si in Brasov, oferta pentru turisti straini

Valea Prahovei si orasul Brasov sunt doua zone turistice care gazduiesc unele dintre cele mai frumoase peisaje, monumente si povesti istorice si culturale ale Romaniei. Compania de turism TravelMaker pune la dispozitia turistilor straini posibilitatea de a vizita cele mai importante obiective turistice ale tarii noastre intr-o singura zi, cu plecare din Bucuresti, incepand cu 25 aprilie 2012.

TravelMaker, o companie de turism cu peste sapte ani de experienta, a reusit sa creeze o oferta spectaculoasa pentru turistii straini aflati in lipsa de timp sau care nu au la dispozitie foarte multe zile pentru a cunoaste si vizita zone turistice importante din Romania.

Reprezentantii companiei fac o propunere de nerefuzat turistilor de peste hotare, care din 25 aprilie 2012 au posibilitatea de a vizita cele mai frumoase obiective turstice ale Romaniei de pe Valea Prahovei si din judetul Brasov, intr-o excursie de o zi.

Oferta companiei propune o plecare matinala, la ora 08:00, din fata Ateneului Roman din Bucresti, in fiecare zi, mai putin lunea, cand nu se fac astfel de excursii, deoarece obiectivele turistice vizate in programul excursiei sunt inchise.

Excursia isi propune ca intr-un interval de 10 ore, turistii straini sa fie fermecati si ademeniti de locatii si zone superbe ale tarii, cu ajutorul carora sa descopere o mica parte din bogatia culturala si istorica a Romaniei. Programul include vizite la Manastirea Sinaia, Castelul Peles, Castelul Bran si centrul istoric al orasului Brasov.

Turistii care opteaza pentru acest program formidabil beneficiaza si de un ghid in limba engleza, cu ajutorul caruia vor primi toate explicatiile si detaliile legate de obiectivele turistice pe care le urmareste turul.

Turul de o zi are meritul de a bifa doua dintre cele mai importante obiective turistice ale Romaniei, Castelul Peles si Bran, obiective pline de insemnatate istorica.

Castelul Peles este fosta resedinta de vara a familiei regale si este vizitat anual de peste 300.000 de turisti.

Legenda castelului Bran, precum si alura sa de cetate medievala zidita in stanca, il fac una dintre cele mai vizitate si cunoscute obiective turistice ale tarii.

Ambele castele sunt "embleme" turistice ale tarii noastre, care, de acum, pot fi vizitate intr-o singura zi, alaturi de alte monumente si valori culturale ale Romaniei.

Manastirea Sinaia, una dintre cele mai vechi constructii din teritoriu, este asezata intr-un spatiu natural feeric. Exista o multime de povesti si legende in jurul acestei biserici speciale, care-i asteapta pe turisti pentru a fi descoperite, dar si un muzeu de cult, religios, de unde acestia pot achizitiona icoane pictate manual si nu numai.

Rezervarile pentru acest program se pot face direct la agentiile de turism din Bucuresti, la hoteluri, precum si telefonic (021 232 03 31 si 0735 525 710) sau online, pe www.BucharestCityTour.com. Tot aici, mai puteti gasi si alte informatii legate de programul pe care il ofera compania TravelMaker.

TravelMaker este una dintre cele mai importante agentii de turism din tara noastra, cunoscuta ca avand mereu un spirit inovator in turism, inca de la lansarea din 2005. In plus, aceasta are si o puternica prezenta in online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea