Social

#evoMAG.ro #intel ssd #cadou evoMag.ro #promotie evomag

(P) evoMag iti ofera noile serii Intel SSD cu un joc cadou

Un Solid-State Drive (SSD) iti ofera siguranta sporita fata de un HDD clasic ce poate fi afectat de interferente magnetice, alaturi de o viteza mult mai mare a sistemului de operare. evoMAG iti ofera noile serii Intel SSD cu un joc PC cadou - Deus Ex: Human Revolution.

In afara de avantajele de siguranta pe termen lung ale unui SSD, pe care datele sunt stocate pe circuite, nu pe un suport magnetic ca in cazul HDD, noile medii de stocare includ viteze mult mai mari, ce pot imbunatati semnificativ si performanta unui PC mai vechi.

Ce aduc noile serii Intel SSD

Noile Intel Solid-State Drive 330 Series si 520 Series ofera combinatia perfecta: tehnologie de ultima ora, alaturi de calitatea Intel la un pret excelent. Folosind tehnologia pe 25nm, Intel a creat SSD-uri extrem de fiabile: NAND Flash Memory cu multi-level cell (MLC), cu garantie de 3 ani.

Interfata SATA 6GB/s dubleaza viteza de transfer de date fata de seriile precente, pana la 500MB/s pentru seria 330 si 550 MB/s pentru seria 520, performanta ce permite atat copierea rapida a fisierelor cat si o viteza excelenta pentru sistemul de operare si orice alta aplicatie instalata pe SSD.

Pe evoMAG.ro, Intel SSD 330 Series este disponibila in trei variante de marime, cu un raport calitate/pret excelent: 60GB (349 lei), 120GB (549 lei), 180GB (799 lei). Intel SSD 520 Series include doua variante de spatiu de stocare: 120GB (699 lei) si 240GB (1279 lei).

Deus Ex: Human Revolution, cadou la achizitionarea unui SSD Intel

Fiecare SSD Intel din seriile 330 si 520 achizitionat de la evoMAG.ro este insotit de jocul PC Deus Ex: Human Revolution, al treilea titlu din seria de succes de jocuri cyberpunk, ce va fi ecranizat in curand la Hollywood.


 

evoMAG.ro

In afara de gama larga de produse, de la portabile si sisteme PC pana la componente PC, televizoare si gadgeturi foto si video, evoMAG.ro iti ofera promotii regulate cu reduceri de preturi semnificative si cadouri excelente.

Magazinul online de electronice si accesorii evoMAG.ro poate fi destinatia perfecta si pentru software, gaming si periferice, iar livrarea este gratuita in Bucuresti, in 24 de ore de la confirmarea comenzii, pentru orice produs cu pretul mai mare de 99 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea