Social

#evoMAG.ro #evoMAG #promotii evomag.ro #cooler #coolere Thermalright

(P) evoMAG iti ofera cele mai performante coolere - Thermalright

Cu preturi promotionale cuprinse intre 99 si 399 RON, cooler-ele Thermalright reprezinta cea mai buna varianta de optimizare a PC-ului tau.

Cooler-ul HR-02 Macho Rev. A este prevazut cu suporturi multiple pentru Socket 2011/1366/1156/1155/775 /AM2/AM3, design-ul fara ventilator pentru functionarea silentioasa si orificiile de pe aripioare pentru ventilarea eficienta facand din acest cooler cea mai buna solutie pentru overclockeri si gameri.

Cooler-ul dispune de 6 heatpipe-uri din cupru de 6 mm diametru, baza din cupru nichelat (design convex), radiator din aluminiu, design fanless pentru o operare silentioasa si un ventilator de 140 mm cu functie PWM.

Produsul este oferit de evoMAG la un pret promotional de 199 RON in limita stocului disponibil.

Varful de gama Thermalright  Silver Arrow SB-E poate fi folosit pe socket2011/1366/1155/1156/775 Platforma si AM2/AM2 + / AM3/AM3 + / Sockets FM1 si include 2 ventilatoare PWM cu zgomot ultra scazut preinstalate - TY-150 si TY-141.

Cele 8 heatpipe-uri din cupru de 6mm si conductele placate cu nichel ofera o perioada mai lunga de conductivitate termica si limiteaza oxidarea.

Radiatorul dublu fin din aluminiu este prevazut cu zone largi de disipare a caldurii si accepta ventilatoare de 14 sau 15 cm. Designul sau permite aerului rece sa patrunda facil si sa indeparteze caldura, racind procesorul in mod eficient.

Produsul este oferit de evoMAG la un pret promotional de 399 RON in limita stocului disponibil.

Daca nu te-am convins pana acum ca merita  sa cumperi unul dintre produsele Thermalright,  te anunt ca evoMAG  iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.



Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea