Social

#evoMAG.ro # oferte evomag.ro #promotii evomag.ro

(P) evoMAG-dependenta de reduceri!

Vara trece, reducerile raman la evoMAG!


Pentru ca iti place tehnologia sau pentru ca pur si simplu ai nevoie de ea, evoMAG iti vine in intampinare cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii. Noua oferta de vara este atat de variata si tentanta incat te va face dependent de cumparaturi!


NIKON D-SLR D5100


Acest model D5100 este construit pentru a va imbina creativitatea si profesionalismul! Cu obiectivul 18-55VR, senzorul de imagine CMOS in format DX de 16,2 Megapixeli veti transforma fotografiile in adevarate obiecte de arta digitale!

Cadourile oferite de evoMAG te ajuta sa iei decizia achizitionarii: primesti un card SDHC de 8GB, o geanta pentru confortul tau si al camerei, obiectivul de 55-200mm precum si un trepied foto panoramic pentru a diversifica activitatea ta fotografica.

Pentru a nu mai sta pe ganduri, evoMAG  ti le ofera pe toate la pretul de doar 2.999 lei!


Seagate HDD Extern Expansion 500 GB


Un hard disc extern ideal pentru toti cei care au nevoie de mobilitate si transfer rapid de fisiere!

Cu o capacitate de 500 GB, dimensiuni reduse de doar 12x8x1,5 cm si conectivitate USB 3.0 te vei convinge fara indoiala de utilitatea si performantele sale. evoMAG ti-l prezinta in oferta la doar 339 lei!


Multifunctional HP Officejet 6500A Plus


O secretara evoluata, rapida si eficienta! Cu noul serviciu ePrint oferit de HP, vei putea sa imprimi pe modelul Officejet 6500A Plus  prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail a imprimantei.

Puteti, de asemenea, imprima de pe orice smartphone sau computer fara a instala drivere sau soft special.

Cu functiile multiple de imprimanta, copiator, scanner sau fax, Officejet 6500A Plus iti va face munca de birou mult mai usoara si placuta! Cu acest scop, evoMAG l-a introdus in oferta verii si acum il poti achizitiona la pretul de doar 639 lei si primesti cadou si un cablu USB 2.0!


Monitor LG LED 21.5’’ E2242T-BN Full HD


Si daca tot am intrat in era tehnologiei LED, LG vine pe piata cu un monitor in format Full HD!

Fie ca esti pasionat de jocuri sau filme, fie ca esti grafician sau doar lucrezi la birou, diagonala sa de 21.5’’ iti va oferi o experienta de neuitat!

Cu o rezolutie maxima de 1920 x 1080 si un contrast dinamic de 5.000.000 : 1, monitorul LG E2242T-BN s-a calificat in oferta evoMAG si poate fi achizionat acum cu doar 479 lei!


HTC One V


Pentru ca esti un fan al sistemului de operare Android, evoMAG iti aduce in atentie si la un pret redus noul model One V!

Te va ajuta sa lucrezi mai usor, sa te conectezi la lumea digitala si sa interactionezi cu cei care conteaza cel mai mult pentru tine. Pe ecranul capacitive touchscreen de 3.7’’ vei putea admira fotografiile facute cu performanta camera de 5MP iar procesorul sau de 1GHz te va face sa-i admiri eficienta si viteza de lucru!

Incearca in showroom-ul evoMAG si te vei convinge ca nu-ti poate lipsi din buzunar iar la pretul de 1.229 de lei este un chilipir!


Televizor LG Plasma 50’’ 50PZ850 Pentouch TV
 

Revolutia televizoarelor smart continua! LG te tenteaza acum cu noul sau model care va lua locul banalului TV la care doar urmareai stiri si filme.

Cu 50PZ850 Pentouch TV poti desena, picta, viziona si edita poze. Internetul iti va invada televizorul de data aceasta si nu PC-ul putand sa navighezi direct din meniu pe el. Si daca tehnologia 3D a ecranului imens de 50’’ nu te-a convins, primesti cadou LG Blu Ray Player BD550 si un cablu HDMI care vor aduce cinematograful la tine acasa!

Un device pe care echipa evoMAG ti-l propune la pretul incredibil de doar 3.699 lei!


evoMAG- magazinul tau online de electronice


Cu transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile de peste 99 lei, evoMAG.ro iti pune la dispozitie o gama larga de electronice, ce pot fi comandate online si livrate rapid, fara bataie de cap.

De la portabile si sisteme PC pana la televizoare, accesorii video, multimedia, software si gaming, evoMAG.ro iti pune la dispozitie solutii multiple de plata online, in rate, concursuri si promotii speciale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea