Social

Event de 65.000 de euro!

Oficialii de la CFR Cluj vor cu tot dinadinsul Cupa Romaniei si campionatul in acest sezon si au anuntat deja primele pentru cele doua obiective.

Calificarea CFR-ului in finala Cupei Romaniei a readus optimismul in Gruia. Clujenii nu se considera favoriti in ultimul act (programat pe 10 mai, la Piatra Neamt) si spun ca titlul se va decide abia in ultima etapa. Constienti ca lupta cu Steaua va fi foarte grea si in continuare, oficialii „feroviarilor" i-au anuntat pe jucatori ca vor castiga prime consistente daca vor lua eventul.

Principala tinta a echipei din Cluj este campionatul, desi CFR este mult mai aproape de a-si adjudeca Cupa Romaniei. „Am fost priviti cu scepticism atunci cand am anuntat ca in cinci ani ne vom bate la titlu in prima liga. Acum, suntem la un pas de realizarea unei performante de exceptie, adica de event", ne-a spus Iuliu Muresan , presedintele clubului.

El a continuat: „Ne dorim ambele trofee, dar titlul si implicit participarea in grupele Ligii Campionilor mi se par mult mai importante".

Muresan crede ca abia pe final se va decide campioana: „Urmeaza o saptamana cu meciuri importante, care poate produce modificari in clasament (CFR joaca la Arad, cu UTA, si acasa, cu Vaslui, iar Steaua la Galati, cu Otelul, si acasa, cu Poli Timisoara), dar totul se va decide abia in ultima etapa, cand noi vom juca impreuna cu «U» Cluj".

In schimb, cand vine vorba de Cupa, presedintele clujenilor este modest: „Prin prisma pozitiei din clasament, dar si a rezultatelor directe, ar trebui sa pornim cu prima sansa. Dar sunt convins ca nu va fi asa, pentru ca intr-o finala orice rezultat este posibil".

Chivu: „Steaua mai poate pierde titlul!"

Fundasul lui Inter, Cristian Chivu, care a remizat miercuri seara in mansa tur a semifinalei Cupei Italei, 0-0 cu Lazio, urmareste atent si intrecerea din Liga I. „Steaua joaca foarte bine si, dupa seria de noua victorii, a detronat -o pe CFR. Nu sunt insa sigur ca va si castiga titlul", crede Chivu, care si intareste ideea: „Mai este derby-ul cu Dinamo, in urma caruia Steaua ar putea pierde sefia".
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea