Social

#psd #pdl #7 iunie #europarlamentare #alegeri

Europarlamentarele vor avea loc pe 7 iunie

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 7 iunie . Aceasta este decizia care va fi aprobata astazi prin Ordinanta de Guvern, prin care scrutinul va dura o singura zi, si nu doua, asa cum propunea Cristian Preda , de la PD-L .

Membrii coalitiei guvernamentale au stabilit ca ziua de 7 iunie sa fie data de desfasurare a euroscrutinului, decizia finala urmand a fi luata astazi in cadrul sedintei Executivului. Desi in ultima saptamana au avut loc mai multe discutii intre PSD si PD-L pe tema desfasurarii alegerilor pe parcursul a doua zile, sambata si duminica, concluzia a fost ca desfasurarea va fi intr-o singura zi.

Masura desfasurarii alegerilor pe parcursul a doua zile ar fi avantajat PD-L-ul, mai ales din cauza absenteismului care a fost inregistrat la ultimele alegeri, mai ales in mediul urban, despre care se stie ca “apartine” in majoritate PD-L-ului. PSD a spus insa ca nu va fi de acord cu aceasta propunere, asa ca varianta finala a fost stabilita la o zi.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea